Klacht: wel betaald niet gekregen

op 21 september 2017 over Petssupermarkt in de categorie Dierenwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had dringend, traumeel gel nodig voor mijn paard. Bij ons slecht te krijgen in winkel, dus daarom besteld via de computer. Bij petssupermarkt, mooie site om te bestellen. Dus besteld, heel vertrouwelijk !! 2 dagen wachten op de post, niet geleverd. Nu kijk ik 21 – 09 – 2017 op de site, en wat zie ik…… tot mijn grote verbazing…… opgelicht !! Wel betaald van mijn duur verdiende centjes, en het niet breed hebben van geld. Het traumeel gel op mijn kin schrijven denk ik.

Gewenste Oplossing:

Ja, gewoon leveren naar het bestemde adres, waar het besteld is !!! Dat is toch niet veel moeite denk ik. Alles is betaald !!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Petssupermarkt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Petssupermarkt nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door milkoflippen