Klacht: wel betaald maar niks geleverd. Het geld is terug !!!!!!!

op 09 juli 2012 over Milan fashion in de categorie Mode

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op 20 mei jl blauwe all stars besteld. Ze zijn betaald via Ideal.
Gelijk na de betaling kwam er een bevestiging van de bestelling. Er leek niks aan de hand. Een paar dagen later kreeg ik een email dat de bestelling in behandeling was.
Top op heden nog geen schoenen gekregen. Op mijn emails komt er geen reactie. Gisteren kreeg ik argwaan en ben op internet gaan zoeken. Helaas, ook ik heb met deze oplichter te maken. Vanmorgen aangifte bij de politie gedaan…..

Gewenste Oplossing:

Geld terug of de schoenen krijgen!!!

En dit gaan jullie niet geloven: Vanmorgen vrijdag de 13e heeft hij het geld teruggestort. Ik heb hem heel de week bestookt met email en sms. Een ultimatum gesteld en zie.... hij is toch gevoelig hiervoor. Hij heeft de belofte gedaan om iedereen, indien nodig, het geld terug te geven!!!!!!

Alle klachten die gemeld zijn door soezoeki