Klacht: Wel betaald maar NIETS ontvangen, opgelicht??

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 4 juli een bestelling geplaatst van 2+1 potje afslanktabletten gratis verzending. Want als je namelijk 1 potje wilt afnemen dan zetten ze er ineens kosten bij voor verzending. Dus dan maar meer bestellen…. Binnen 24 uur geleverd zeggen ze. Krijg vrij snel een mail dat de bestellen verzonden is en dat het tussen de 7 en de 12 aangeleverd zou worden.
Wat ik raar vind is dat dit gewoon aangeprezen wordt via het weerkanaal op internet. Super spul. Snel en vrij makkelijk resultaat…. enz.
Nu moet ik maar hopen dat ik via een terugvorderings fomulier van mijn creditcard maatschappij mijn centjes weer terug krijg.
Mensen zo bedonderen nee oplichten dat kan niet. Dit moet gewoon aangepakt worden en ik ga dan ook binnenkort aangifte van oplichting doen.

Gewenste Oplossing:

Per direkt mijn geld terug. Nooit geen advertenties voor dit bedrijf.

Alle klachten die gemeld zijn door zwart1951