Klacht: Wel betaald, geen tickets

op 20 december 2017 over Tickets4U in de categorie Kaartenverkoop

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In maart heb ik 2 tickets besteld bij Tickets4U voor een voorstelling van 2cellos eind november 2017. Ik heb gelijk betaald (164 euro!). Echter nooit tickets ontvangen. Dus ook geen voorstelling waar we ons zo op hadden verheugd. Na herhaalde pogingen telefonisch contact gekregen met Tickets4U en mij werd verzekerd dat ik het geld binnen 2 weken retour zou krijgen. Die termijn is nu een week verstreken en Tickets4U telefonisch niet meer bereikbaar. Wat nu?

Gewenste Oplossing:

Als ik het geld retour heb ontvangen laat ik het erbij zitten, maar het blijft natuurlijk een brutale bedriegerij!

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tickets4U

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tickets4U nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ninawolkje