Klacht: Wel betaald 3 weken later nog niets geleverd.

op 30 november 2016 over neckermann.com in de categorie Online Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Drie weken geleden een hondenkoekjes pot besteld. Na 1.5 week op de website gekeken wanneer de levering was maar de site gaf aan nog in behandeling.. Vervolgens 2 keer het contact formulier ingevuld maar geen reactie. Ook nog een reactie op hun Facebook pagina achtergelaten maar weer niks. Inmiddels ruim 3 weken later en het blijft stil en er wordt niks geleverd.

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn geld terug.want na het lezen van de klachten geloof ik niet dat ze kunnen leveren.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over neckermann.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over neckermann.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jessi0806