Klacht: Weinig goede communicatie

op 29 mei 2020 over Paypal in de categorie Betalingsdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bij het inschrijven van mijn Paypal account heb ik geprobeerd om een bankrekeningnummer toe te voegen. Echter is dit niet gelukt en ervaar ik sindsdien veel problemen bij Paypal. Ik kan geen rekening fatsoenlijk starten door deze hobbel en ik word van hot naar het er gestuurd door de klantenservice. Ik vind het FAQ op site erg complex en ik kom daar niet uit. Bij het versturen van een mail, kreeg ik een geautomatiseerd bericht terug, waarbij mijn vraag niet beantwoord was.

Gewenste Oplossing:

Ik wil graag dat er een oorzaak wordt gezocht naar het probleem van dat ik mijn rekening niet kan koppelen aan mijn Paypal account en dat er voor wordt gezorgd dat mijn rek nummer wel gekoppeld kan worden en ik gewoon normaal betalingen kan verrichten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Paypal

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Paypal nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door l_beaupain