Klacht: wegvallen verbinding kpn itv op laptop

op 02 mei 2017 over KPN Digitale TV in de categorie Digitale TV

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

na verloop van een minuut of 50 wordt het beeld van de uitzending troebel en valt dan stil . Niet meer op gang te krijgen ! Ik heb tot nu toe nog geen enkele voetbalwedstrijd op mijn laptop uit kunnen kijken . Ook niet na het verkrijgen van een 5 gigaherz experia box. Ik ben zwaar teleurgesteld in de KPN . Ben speciaal naar de KPN overgestapt ivm de mogelijkheid tv op mijn laptop te kunnen kijken .

Gewenste Oplossing:

Als ik een champions Leage of UEFA wedstrijd ongestoord en in zijn geheel zou kunnen zien .

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over KPN Digitale TV

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over KPN Digitale TV nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Franc 2