Klacht: Weggestuurd van de paskamer omdat mijn baby van 8 maanden gillend aan het spelen was in zijn kinderwagen

op 06 oktober 2017 over ZARA in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 5 okt 2016 was ik samen met mijn man en mijn zoon aan het winkelen in de zara in Amstelveen. Tijdens het passen werden wij verzocht om te vertrekken uit de paskamer omdat mijn zoon van 8 maanden gillend aan het spelen was in zijn kinderwagen. Echter kwam het klacht niet van de winkelende klanten maar van de medewerkster zelf. Ik als klant was best in shock. Hoe kan ik tegen een spelende baby zeggen dat hij zijn mond houden. blijkbaar zijn winkelende moeders met baby’s niet welkom daar. Ik zal nooit meer terug

Gewenste Oplossing:

Leer u medewerkster aan hoe zij klanten moeten aanspreken

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over ZARA

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over ZARA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door A.beverwijk