Klacht: weer onterrecht afgesloten help weet het.niet meer

op 02 april 2013 over UPC in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ben ik weer drie weken terug afgesloten geweest onterecht door een administratie fout bij upc nu drie weken verder.wederom een monteur bij het kastje buiten schijnbaar zonder bril want ben weer afgesloten dus ga bellen krijg daar zo een onbeschofte vlerk aan de lijn die zegt wij maken geen fouten nee waarom.ben im dan weer afgekoppelt op de kast??? Betaal netjes maar de maat is vol moet nu weer zes dagen ja zes wachten op een k monteur help ik wil van upc af ze.komen hun leverinsvoorwaarden niet na wat kan ik doen en kan ik wat doen ik koooookk van woede en kan geen goed woord.meer opbrengen over die rommelzooi daar

Gewenste Oplossing:

Vandaag weer aansluiten of anders binnen 24 uur en dus geen zes dagen het is niet.mijn fout dat het zo een rommel is,daar

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over UPC

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over UPC nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door edwin_1969