Klacht: Weer geen updates

op 18 mei 2020 over Cheaptickets.nl in de categorie Online Vliegtickets

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste medewerker,

Kijk bij mijn vorige klacth referentienummer: 863955.(Boekingsnummer CHNL-16020400.)

Inmiddels een maand verder, ik heb nooit een bevestiging per mail ontvangen. Ook zie ik nu in ons account dat de stoel reserveringen van het bedrag af zijn gehaald. Waar is dit geld nu heen? Dit horen wij terug teontvangen! Jullie horen ons met enige wijziging te informeren en dit doen jullie niet. Ik verwacht dat het bedrag van €595.- die jullie van het totaal bedrag hebben afgetrokken z.s.m. op de rekening staat waarmee wij betaald hebben anders zijn wij genoodzaakt om stappen teondergaan want dit is diefstal! Ik verwacht dat jullie dit uitzoeken en met een volwaardig antwoord komen en geen verhaal met wij zijn bezig u krijgt mail want dit is de vorige keer dus ook niet gebeurd! Hou jullie aan jullie woord!

Hoogachtend,

Joy

Gewenste Oplossing:

Als het gehele bedrag terug overgemaakt word.

Alle klachten die gemeld zijn door JYHPS