Klacht: Weer geen Tubantia ontvangen

op 04 juli 2017 over Tubantia in de categorie Kranten - Regionaal

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wij ontvangen zeer regenmatig geen Tubantia krant. Opvallend vaak indien de weersomstandigheden plotseling slecht zijn geworden. Ontbreken van de krant bezorging is op verschillende dagen van de week.
Ik ben er helemaal klaar mee. Proberen hierover telefonisch contact met de krant te krijgen kan niet. Dat moet je contacten met een elektronisch apparaat die het ook geen zier doet. Korten op de abonnementskosten: helemaal: niet.

Gewenste Oplossing:

Als ik ontvang waarvoor ik heb betaald.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tubantia

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tubantia nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door janenjanni