Klacht: weer geen krant/Haaksbergen

NieuwAlang op 18 december 2021 over Tubantia in de categorie Kranten - Regionaal

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De bezorging van de krant is dramatisch. Voor de 3e keer deze week niets ontvangen. Nu .. op zaterdag weer te laat (als de krant nog komt het is nu 8.49 u ) Heb alles telefonisch doorgegeven, via een menu. Nee helaas krijg je geen medewerker te spreken, Ik ben benieuwd of ik nu wél een verrekening krijg van het abonnementsgeld. Met online de krant lezen heb ik niets.
Ik wil een papieren versie en daar betaal ik ook voor.

Gewenste Oplossing:

Ik wil dagelijks kunnen rekenen op de krant/ betrouwbare bezorgers: een tijd lang ging het goed (keurig voor 7 u in de bus)
Ik wil een verrekening met mijn abonnementsgeld
Geen online versie: lees ik niet: zit de hele dag voor het werk al achter mijn pc.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tubantia

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tubantia nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door NieuwAlang