Klacht: Wederom gevaarlijke producten!

op 10 mei 2017 over Kijkshop in de categorie Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vorig jaar kocht ik een Nicer Dicer en kwam tot de onaangename ontdekking dat ik plasticin mijn eten had die uit het apparaat kwamen. Het apparaat werd ingenomen voor onderzoek en na 6 weken kreeg ik slechts een tegoedbon. In april dacht ik dan eindelijk een deugdelijke vervanging te hebben gevonden in de vorm van een electrische kookplaat. Die is vandaag IN DE FIK GEVLOGEN! Beste Kijkshop, ik wil geen tegoedbon voor nog meer levensgevaarlijke ondeugdelijke baggerproducten, ik wil mijn geld terug!

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn geld terug en nooit meer bij kijkshop het risico op ernstige gezondheidsrisico\'s lopen met die producten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kijkshop

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kijkshop nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Kijkshop in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Kijkshop een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Kijkshop

Heeft op 18 oktober 2017 om 10:14 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Dorine123