Klacht: Wc’s Schiphol stinken en zijn vies

op 15 september 2018 over Schiphol in de categorie Luchthavens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Jaren geleden ging ik voor mijn plezier naar de WC’s van Schiphol. Afgelopen jaren is de properheid langzaam bergafwaarts gegaan, zo erg dat ik nu twee verschillende blokken inloop en beide keren door stank en viesheid besluit een andere te zoeken. Is het zo moeilijk (duur?) voldoende schoonmakers in te schakelen? En vaker te controleren en te reinigen?

Gewenste Oplossing:

Vaker toiletten controlen en reinigen; juiste producten gebruiken en goed schoonmaken zodat ook de penetrante urinegeur verdwijnt (betreft vrouwentoiletten)

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Schiphol

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Schiphol nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door elkeverb