Klachten over Waterschap de Dommel

Hieronder kunt u zijn welke klachten, complimenten en suggesties er over Waterschap de Dommel zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van Waterschap de Dommel in de categorie Waterschappen

1 klachten gemeld
1.0 /10
1 stemmen
1

Tijdslijn

aanslagen die niet kloppen

Klacht van frankpeug op 31 juli 2017 over Waterschap de Dommel in de categorie Waterschappen

na de scheiding ben ik vertrokken uit de woning waar de aanslagen voor kwamen, mijn ex partner zou volgens de regels deze aanslagen moeten betalen, echter is waterschap de dommel dusdanig van de oude stempel dat automatisch de mannelijke persoon... Lees meer

aanmaning rekening

Klacht van breuera op 19 augustus 2012 over Waterschap de Dommel in de categorie Waterschappen

Op zaterdag 28 juli ontving ik van waterschap de Dommel een aanmaning watersysteemheffing. Daar ik geen eerder rekening watersysteemheffing hen ontvangen heb ik op 30 juli het waterschap gebeld en medegedeeld dat ik de rekening wel wil betalen maar de aanmaning... Lees meer