Klacht: waterreservoir / boiler lekkage door scheur in boiler

op 06 juli 2012 over Media Markt in de categorie Electronica Winkels - ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ongeveer ’n jaar geleden senseo gekocht. Aangeschaft bij MediaMarkt. Apparaat vertoonde in de maand mei 2012 lekkage. Aankoopbon gezocht, helaas niet gevonden. Klacht gemeld bij MediaMarkt. Zonder aankoopbon konden zij niets doen. Senseoapparaat gedemonteerd en geconstateerd dat boiler scheurtje vertoonde. Nieuwe boiler gekocht type 9.27.42.75-0 Philips, verwarmingselement / boiler, prijs 24,90 euro. Van zowel het typenummer, betaalbewijs als boiler zijn door mij foto’s gemaakt. Apparaat gemonteerd en probleem was verholpen. Helaas lukt het mij niet de foto’s via deze klacht bij te voegen. Mocht u prijs stellen op de foto’s dan hoor ik dit graag en zal ik ze separaat aan u doen toekomen.

Gewenste Oplossing:

Gelet op de de kwaliteit van de senseo producten die ik de afgelopen jaren van het merk Philips heb aangeschaft heb ik buiten dit probleem, nimmer klachten over de apparaten ondervonden. Ik hoop dat u uit coulance overwegingen bereid bent mij voor de gemeekte kosten te willen compenseren.

Alle klachten die gemeld zijn door Ewou1947