Klacht: Wat is er gebeurd met nieuw beltegoed?

op 16 december 2012 over Lyca mobile in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Gister 40EUR beltegoed gekocht en opgewaardeerd. Normaal gesproken krijg je het dubbele (=80EUR) voor terug, maar dit keer alleen maar 70EUR. Verder is volgens mij het tarief gewijzigd. Na een belgesprek ging er meteen 2EUR ervan af in tegenstelling tot ervaringen eerder.

Checken op de website van Lyca Mobile vind ik geen enkele berichten hierover. Wat is er toch aan de hand? Als ik geen goede verklaring hiervoor krijg, is het afgelopen. Ik heb jarenlang met tevredenheid gebruik gemaakt van Lyca mobile, maar ik denk dat het nu tijd is om weg te gaan….

Gewenste Oplossing:

Alles weer terug zoals het vroeger was, of op zijn minst aankondigen dat er wat veranderen gaat. Dan kan ik nog kiezen wat ik ermee wil.

Alle klachten die gemeld zijn door cheongfa