Klacht: Wasdroger betaald en nooit gekregen

op 11 oktober 2017 over Witgoed Service Nijmegen in de categorie Wasmachines

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Min wasdroger is kapot gegaan monteur bijgehaald en advies was een nieuwe. Ik heb meteen een nieuwe Siemens wasdroger besteld en betaald aan de monteur. Het zou voor 30 september bezorgd worden tot op heden niks!!!!! Er wordt niet teruggebeld voicemail en mailtjes worden niet geantwoord. Ik ben een bijstands moeder en heb het hard nodig heb er had voor moeten sparen want gezien ik longpatiënt ben kan ik niet tegen de vocht in huis als ik min was elke keer op moet hangen in huis.

Gewenste Oplossing:

als ik mijn 385 euro terug krijg kan ik zo snel mogelijk een ander droger kopen

Alle klachten die gemeld zijn door Heidilaurent