Klacht: Wanneer komt mijn bestelling?

op 16 mei 2020 over Perry Sport in de categorie Sportwinkel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Week geleden een bestelling geplaatst. Door de corona word de zending waarschijnlijk vertraagd. Daar kan ik me iets bij voorstellen, maar je word niet op de hoogte gehouden. Geen idee wanneer ik mijn bestelling kan verwachten.. klantenservice is telefonisch niet te bereiken, alleen via de mail, vanwege de drukte. Ik heb een mail en berichtje via Facebook gestuurd maar ook daar geen reactie op gehad. Op de site stond morgen in huis. In de email werd het al max. 5 werkdagen, maar ook die zijn nu voorbij. Zeer frustrerend. Ook de koop ontbinden is op deze manier niet mogelijk en ik overweeg dan ook juridische stappen.

Gewenste Oplossing:

Als ik weet wanneer ik mijn product krijg en Perrysport hun excuses hebben aangeboden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Perry Sport nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door jmkool