Klacht: wachttijd mc drive

op 17 juli 2020 over McDonalds in de categorie Fastfood ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

22:00 reed ik aan bij de Mc Drive van de Mcdonalds bij de Staart, 22:45 ben ik pas geholpen , ik vind dit ontzettend lang voor een McDrive. Nou begrijp ik dat t restaurant dicht is maar drie kwartier voor een paar ijsjes is wel heel erg. En de andere Mc Donalds bij de A16 was dicht en dat stond niet op de site.

Gewenste Oplossing:

als de openingstijden worden verruimd met het restaurant.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over McDonalds

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over McDonalds nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door jayleejs