Klacht: Wachtend op mijn geld…

op 14 februari 2018 over ASOS.com in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik wacht al 2 maanden op een terugbetaling. Ik krijg met niemand contact van de Nederlandse Asos. Ze lijken alleen op dinsdag te werken, want iedere keer dat ik terug gemaild wordt is het op een dinsdag. Ik heb nu tot drie keer toe exact hetzelfde mailtje gehad (alleen een andere naam er onder). Mijn probleem ligt bij het ‘hoogste punt’. Maar ik vind het idioot lang duren… De Engels Asos is wel te bereiken maar verwijzen door naar de Nederlandse… Iets met van het kastje naar de muur…

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik mijn geld terug heb!

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over ASOS.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over ASOS.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door P. Giesb.