Klacht: Wachten 20 min bij voordeur

op 29 mei 2021 over Takko Fashion in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik was net bij Takko Geldrop,ik moest 20 min voor de deur wachten ,binnen mogen 13 personen zijn,op deze moment zijn 8 geweest,ik mocht toch niet naar binnen.2 verkopster zijn meer dan 10 min bezig geweest met afrekenen van 1 klant! .Is dat niet te lang? Zijn dat weekend verkipster of wat?

Gewenste Oplossing:

Tevvreden? Met wat?

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Takko Fashion

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Takko Fashion nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mariajanssen123455