Klacht: wacht op mijn geld

op 02 mei 2017 over Vriendenloterij in de categorie Loterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

20 april 2017 aan de deur 2 loten gekocht, wel afgeschreven en niet binnen 24 uur gestort, zoals de verkoper zei 30 euro retour. Heb hier ook al over gebeld vandaag 2 mei staat nog geen 30 euro op de rekening. Beloven en niet doen, slechte zaak. Wanneer kan ik mijn geld verwachten????

Gewenste Oplossing:

Wanneer kan ik mijn geld verwachten?

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vriendenloterij

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vriendenloterij nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mieke15