Klacht: Wacht op draadloos internet

op 19 juli 2012 over UPC in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb nu al 2 keer telefonisch contact gehad met UPC over een aanvraag draadloos internet, maar heb tot heden niets gehoord/ontvangen.Ik vraag om draadloos internet omdat ik diverse kanalen niet/slecht ontvangt. Bij deze aanvraag hoef ik niets bij te betalen, zit reeds in mijn pakket. Het lijkt erop dat als men niets hoeft te betalen er ook geen actie wordt ondernomen bij UPC. Als je belt met een vraag , dan wacht je erg lang(10ct/m). En als je een product wil kopen ben je gelijk aan de beurt. Ben zeer ontevreden en zal hierna ook overstappen naar een andere provider.

Gewenste Oplossing:

Hoop zsm geholpen te worden.

Alle klachten die gemeld zijn door jaabaldew