Klacht: Wacht al meer dan een week op mijn geld

op 06 februari 2018 over Douglas in de categorie Parfumerie winkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Via app bestelling gedaan. Dag er na geen pakket ontvangen. Daarom Douglas gebeld met vraag waar het blijft. Helaas is order niet door gekomen waarop gegarandeerd werd dat geld terug gestort zou worden. Ben nu ruim een week verder en heb het geld nog niet! Ik wil mijn geld zsm ontvangen want dit zijn on-Nederlandse praktijken.

Gewenste Oplossing:

Geld zsm retour! Ik ben ZEER TELEURGESTELD IN DOUGLAS.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Douglas

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Douglas nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Nooitmeernik