Klacht: Wacht al meer dan een jaar op mijn geld.

op 05 juli 2016 over Groupon.be in de categorie Coupon Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Verleden jaar bestelden we vouchers voor een restaurant, bij aankomst bleek dit al een hele tijd gesloten te zijn. Ik kreeg mijn geld in Credits terug. Ik was hier niet mee akkoord en na mails en telefoontjes dat het zou gestort worden, wacht ik nog steeds en elke KEER wordt het aan de telefoon beloofd, de laatste keer door een heer Shebatta, u krijgt het volledig teruggestort?? Maar ze respecteren hun beloften niet.

Gewenste Oplossing:

Ik wil gewoon het bedrag van die credits op mijn rekening. Zij hebben iets verkocht dat er niet meer was. 31,45 euro is het bedrag.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Groupon.be

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Groupon.be nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door VAN DESSEL