Klacht: Wacht al meer dan 3 weken op Apple ID

op 12 juli 2017 over Apple in de categorie Electronica - Computers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

IPhone 4 is overleden en een nieuwe iPhone 6 gekocht. Om die te laten functioneren heb je een Apple ID nodig. Die ben ik vergeten. Nieuwe aangevraagd. Ruim 3 weken geleden. Nog steeds niets. Apple store kon mij niet helpen en stuurde mij naar Apple support. Kunnen ook niets doen. Kan alleen maar bellen met mijn ” smart ” phone. Klanten kunnen niet pinnen, want dat loopt ( niet) via de iPhone. Mailtjes komen hiet binnen en zo nog een lange reeks van ergenissen.

Gewenste Oplossing:

Als ik een nieuwe Apple iD heb, of een koper voor mijn nieuwe IPhone 6 en mijn Apple watch.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Apple

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Apple nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ron Visser