Klacht: Waar is mijn geld?

op 04 oktober 2017 over Wordans in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

10 augustus 2 spiraallampen besteld bij Wordans. Besteld èn betaald. Paar dagen later ontvang ik een email met de melding dat de lampen niet meer voorradig zijn en ook niet meer zullen kunnen geleverd worden. Ik veronderstel dan dat mijn geld wordt teruggestort maar nee, zij werken met coupons. Het is wel zo dat als je dat niet wenst, je dan je geld kan terugkrijgen, maar dan moet je dat wel expliciet laten weten. Goed, dat heb ik gedaan en ik krijg op mail de belofte dat mijn geld wordt teruggestort nadat e.e.a. is goedgekeurd door hun boekhouding. Normaal zou ik midden september het geld op mijn rekening moeten ontvangen hebben. Het is nu 5 oktober en nog geen geld gezien. Op mails wordt niet meer geantwoord.

Gewenste Oplossing:

Terugstorting van 31,56 euro op rekening.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Wordans

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Wordans nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Huizeken