Klacht: Waar is al het geld naartoe?

op 20 mei 2020 over IQ-DRIVE in de categorie Rijscholen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb nog lessen openstaan. Heb 2 emails naar ze gestuurd en gebeld maar ze nemen niet op. Ik heb mijn rijbewijs nodig anders verlies ik mijn toekomstige baan. Ik studeer bijna af en zou dan ook naast het geld mijn baan verliezen want heb hem gewoon ook daarvoor nodig. Ik vind het raar mensen betalen alles af sommige met moeite zelfs en dan is al het geld weg. Dan vraag ik mij af is dit oplichterij en wacht die af tot die failliet is? Jammer dit. Veel mensen in de problemen.

Gewenste Oplossing:

Geld terug 1550,00 of gewoon contact opnemen met de mensen en hun de waarheid vertellen. Anders verkoop je alle auto's maar en je huis!

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over IQ-DRIVE

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over IQ-DRIVE nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Y.n.s