Klacht: Waar blijft mijn bestelling?

op 12 december 2017 over Www.Stoffen.net in de categorie Internetshops - Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb pp 25 november een grote bestelling gedaan van meer dan 273 eur o en het is nog steeds niet bezorgd.na heel wat emails geen anntwoord en met bellen 3 dagen lang minstens 8 keer per dag krijg ik steeds te horen:al onze medewerkers zijn in gesprek u kunt beter op een ander tijdstip terug bellen en dan word de verbinding verbroken. Het zou uiterlijk 14 dagen duren omdat ze niet alles op voorraad hadden.waar is en blijft mijn bestelling?

Gewenste Oplossing:

Als er contact word gemaakt met dat ...bedrijf en het meteen word opgestuurd.als nog week later word wil ik meteen mijn geld terug en niet over een week.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Www.Stoffen.net

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Www.Stoffen.net nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Niekje67