Klachten over Www.Stoffen.net

Hieronder kunt u zien welke klachten, complimenten en suggesties er over Www.Stoffen.net zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van Www.Stoffen.net in de categorie Internetshops - Algemeen

7 klachten gemeld
1.0 /10
2 stemmen
2

Tijdslijn

mijn bestelling is nog steeds niet geleverd. bij DHL staat dat er een verkeerdbezorgadres is afgegeven en dat het opnieuw wordt ingepland. dit is al een week geleden. Stoffen.net is niet telefonisch bereikbaar en reageren ook niet op de mail... Lees meer

ik heb op 8-11-2018 een bestelling geplaatst en via Ideal betaald 63 euro.. op de site staat leverbaar binnen 3-5 werkdagen. we zijn nu 21 november en nog steeds niets ontvangen. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar tewijl op de site staat... Lees meer

Product niet geleverd

Klacht van op 04 oktober 2018 over Www.Stoffen.net in de categorie Internetshops - Algemeen

Mijn bestelling is behoorlijk over tijd en ik heb nooit een orderbevestiging ontvangen. Het bedrijf is niet bereikbaar voor vragen, ik krijg alleen voicemail en automatisch gegenereerde mailtjes als antwoord op mijn vragen. Stoffen.net is simpelweg niet bereikbaar voor... Lees meer

OP 30 juni 4 patronen besteld voor 44,60 euro inclusief 5,95 euro voor pakketverzending. Op 11 juli mail gestuurd omdat bestelling nog niet geleverd was. Op 13 juli krijg ik als antwoord dat er geen traceercode is omdat mijn bestelling... Lees meer

Op 752018 heb ik bij Stoffen.net verschillende artikelen voor een bedrag van 89,56 € besteld. Ik heb het bedrag netjes betaald met Visa. Levering zou 4à6 dagen later gebeuren. Tot op heden (2452918) heb ik niets ontvangen. Ook geen mail... Lees meer

Op 02-05-2018 een bestelling gedaan en betaald. 51 euro. Levertijd zou 3 tot 5 (werk-0dagen zijn. Op 11-05 nog steeds niets ontvangen. Diverse malen geprobeerd te bellen. De melding luidt: U belt buiten kantooruren, terwijl dit niet het geval is. Twee maal gemaild; ook zonder... Lees meer