Klachten over Www.Stoffen.net

Hieronder kunt u zien welke klachten, complimenten en suggesties er over Www.Stoffen.net zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van Www.Stoffen.net in de categorie Internetshops - Algemeen

15 klachten gemeld
3.2 /10
6 stemmen
6

Tijdslijn

Product niet geleverd

Klacht van op 04 oktober 2018 over Www.Stoffen.net in de categorie Internetshops - Algemeen

Mijn bestelling is behoorlijk over tijd en ik heb nooit een orderbevestiging ontvangen. Het bedrijf is niet bereikbaar voor vragen, ik krijg alleen voicemail en automatisch gegenereerde mailtjes als antwoord op mijn vragen. Stoffen.net is simpelweg niet bereikbaar voor... Lees meer

OP 30 juni 4 patronen besteld voor 44,60 euro inclusief 5,95 euro voor pakketverzending. Op 11 juli mail gestuurd omdat bestelling nog niet geleverd was. Op 13 juli krijg ik als antwoord dat er geen traceercode is omdat mijn bestelling... Lees meer

Bestelling wordt niet geleverd

Klacht van op 14 juni 2018 over Www.Stoffen.net in de categorie Internetshops - Algemeen

Op 9 juni heb ik een bestelling geplaatst en gelijk betaald via ideal. Geen bevestiging gekregen via mail. Paar dagen later mail gestuurd, geen reactie. Paar dagen later weer mail gestuurd, weer geen reactie. Verschillende keren gebeld, krijg ik te... Lees meer

Goederen worden niet geleverd.

Klacht van op 24 mei 2018 over Www.Stoffen.net in de categorie Internetshops - Algemeen

Op 752018 heb ik bij Stoffen.net verschillende artikelen voor een bedrag van 89,56 € besteld. Ik heb het bedrag netjes betaald met Visa. Levering zou 4à6 dagen later gebeuren. Tot op heden (2452918) heb ik niets ontvangen. Ook geen mail... Lees meer

Op 02-05-2018 een bestelling gedaan en betaald. 51 euro. Levertijd zou 3 tot 5 (werk-0dagen zijn. Op 11-05 nog steeds niets ontvangen. Diverse malen geprobeerd te bellen. De melding luidt: U belt buiten kantooruren, terwijl dit niet het geval is. Twee maal gemaild; ook zonder... Lees meer

Dit is al de derde keer dat ik iets bestel waarvan 1 van de items niet op voorraad is. Dit staat niet gemeld op de website en er word totaal geen melding van gemaakt. Een week later een mail gestuurd,... Lees meer

Helaas heb ik het verkeerde patroon ontvangen van stoffen.net,op zich niet erg ,kan gebeuren! maar na 6 mailtjes, een slechte beoordeling op trustpilot (die ze wel sturen)en 20 keer bellen op verschillende tijdstippen verder, heb ik nog altijd geen reactie... Lees meer

Bestelling geplaatst en betaald, nu twee weken later nog niets ontvangen. Contact is niet mogeljjjk met de klantenservice van stoffen.net. ook wordt je middels het contactformulier niet teruggebeld. Dit was de eerste bestelling die ik plaatste bij stoffen.net en... Lees meer