Klacht: vw gol 4 v5

leovdburg op 14 juni 2018 over Auto 66 in de categorie Autodealers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

golf 4 gekocht zou zaterdags klaar staan met apk na 2 uur in de trein bij aan komst geen apk op de auto overeen komst getekend zonder apk mee nemen meneer menno zegt 200 aan onder delen uto apk laten keuren kosten 500 na 2 dagen be gon de auto te stotteren bobine was ge lijmt bougie kabels met duktepe in gerold katrekslang met plakband vast kosten 488 mondelinge afspraak met hem auto niet goed terug nu wil hij nix weten oja radi navegati ook stuk enz enz

Gewenste Oplossing:

meneer komt zijn af spraken niet na en belt niet terug kost mij en mijn gezin er een auto bij helft terug ben ik tevreden

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Auto 66

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Auto 66 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door