Klacht: Vuil in smoothie door Tristar vacuüm blender

Ron99 op 17 september 2021 over Tristar in de categorie Huishoudelijke winkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Er kwam al heel veel herrie vanaf, maar toen ik het controleerde met alleen schoon water, werd het water bruin. En niet n beetje bruin. De geur die er vanaf kwam rook naar verbrand kunststof. Doordat ik het eerder niet door had, heb ik vele verontreinigde smoothies gedronken. Zeer ongezond dus! Was ik maar bij Braun gebleven. Die heeft het jaren lang goed gedaan zonder problemen.

Ik sta er versteld van dat dit soort producten in NL verkocht mogen worden. Het is letterlijk een gevaar voor de gezondheid.

Gewenste Oplossing:

Aankoopbedrag retour en waarschuwingen Tristar om mensen te behoeden voor deze ongezonde smoothie maker.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tristar

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tristar nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ron99