Klacht: Vrije keuze bon

op 22 juli 2012 over ECI in de categorie Boekhandel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Als ik een vrij keuze bon moet kopen word ik belemmerd in mijn keuze. Ik moet namelijk een VIP boek kopen terwijl ik misschien wel helemaal geen VIP boek wil. Als ik voor een boek de volle prijs wil betalen, dan is dat mijn vrije keuze. Blijkbaar wordt dat niet op prijs gesteld. In mijn geval had ik al een leuk boek gekocht en moet ik alsnog die bon kopen. Hoezo, klantvriendelijk!

Gewenste Oplossing:

Mensen niet verplichten een VIP boek te kiezen, maar hun eigen keuze respecteren.

Bericht van

6 jaren geleden - Klant een mail gestuurd

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door ECI in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat ECI een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

ECI

Heeft op 23 juli 2012 om 09:56 geantwoord

Geboden Oplossing:

Klant gemaild

Alle klachten die gemeld zijn door R.G. Smith