Klacht: Vreemde zaken

op 02 augustus 2017 over Vlietland Ziekenhuis in de categorie Ziekenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn oma vroeg aan de balie hoe ze het best bij een bepaalde afdeling kon komen omdat ze op bezoek wou bij iemand.
De baliemedewerkster kon de opgegeven naam niet vinden in de computer en vroeg aan mijn oma oh de patiënt hier illegaal ligt. Nee, hij heeft een darmoperatie gehad. Oké de administratie is dus niet in orde. Ging me oma zelf maar op zoek en ze heeft m gevonden 🙂 De patiënt vertelde haar dat de schoonmaakster af en toe een half uur de badkamer ingaat. De verpleegkundige zei: “ik breng u zo uw medicijnen”. “maar ik heb geen medicijnen”. “Jawel” “nee hoor kijk maar wat daar staat” “o nee u heeft gelijk”. “Hèhè”. Vreeemd…..

Gewenste Oplossing:

Wanneer dit ziekenhuis alle afdelingen op orde heeft.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Vlietland Ziekenhuis over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Sophievdh