Klacht: Vreemde sigaretten in pakje Camel

op 06 juli 2012 over Camel in de categorie klachtmelden, Sigaretten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik rook al jaren met veel plezier Camel sigaretten, echter 2 maanden geleden had ik een pakje met een paar sigaretten in het pakje met een witte filter. Vond het apart, maar er was qua smaak geen verschil.

Vandaag heb ik een pakje gekocht en tot mijn verbazing zat er een chesterfield sigaret bij!(ik heb er ook een foto van) Ik ben de hele dag alleen geweest en er is dus niemand ongezien of gezien bij mijn sigaretten geweest.

Mijn vraag is hoe dit nu mogelijk is??

Gewenste Oplossing:

Op zich ben ik over Camel al jaren tevreden, wilde alleen laten weten dat er dus tweemaal bij mij iets vreemds aan de inhoud van het pakje sigaretten was. Er gaat iets in de productie niet helemaal goed denk ik

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Camel in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Camel een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Camel

Heeft op 12 juli 2012 om 12:00 geantwoord

Geboden Oplossing:

Na meerdere malen geprobeerd contact op te nemen met de klant zonder succes. Bij deze sluiten wij de klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door judithmirte77