Klacht: voucher etentje veilen

op 09 juli 2016 over EtentjeVeilen.nl in de categorie Websites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heb een voucher van Etentje Veilen die tot 30.07.2016 geldig is. Wilde een reservering maken bij Postkoets Haaksbergen, maar deze nemen de voucher niet aan, omdat Etentje Veilen failliet zou zijn. Heb er niets van gehoord en vraag me af of dit zomaar kan. Ik heb de voucher betaald en de Postkoets heeft een overeenkomst met Etentje Veilen, daar hoef ik toch niet tussen te staan en de dupe van te worden? Wat kan ik doen?

Gewenste Oplossing:

Zorgen dat ik mijn voucher kan inleveren

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar EtentjeVeilen.nl over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door amooyweer@live.nl