Klacht: Vordering ontvangen met incassokosten van Puzzel4U

Tfln op 11 oktober 2017 over puzzel4U in de categorie Internetshops - Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Een aanmaning ontvangen waarin staat dat er een eerdere aanmaning was verstuurd. Ik heb geen abo afgesloten met dit false bedrijf. Ik ken het bedrijf niet.. Ik heb niks besteld en daadwerkelijk ook niks ontvangen. In deze brief staat dat het gaat om een incassokosten van 50,25eur wat niet terecht is!

Gewenste Oplossing:

Ik wil geen brief meer ontvangen en wil dat de vordering wordt stopgezet

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over puzzel4U

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over puzzel4U nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door