Klacht: Voortdurend internet problemen.

op 13 juli 2017 over Ziggo in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Minimaal een keer per uur gaat die offline. Heb net de nieuwe box geinstalleerd maar nog steeds zelfde verhaal. Ik word er echt…… al 10 maanden lang!!! Van kastje naar de muur gestuurd. Dit moet opgelost worden, ik stop met betalen en ga hier een zaak van maken. Dit is echt lachwekkend, én vanaf het begin al de contractvoorwaarden niet nakomen. Allemachtig zeg.

Gewenste Oplossing:

Als alles werkt zoals word beloofd, er is al vanaf het begin niet aan de contractvoorwaarden voldaan. Ik wil compensatie.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ziggo

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ziggo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mikeveld