Klacht: volume en gewicht

op 01 april 2013 over Pall Mall in de categorie Sigaretten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Naast de slechte kwaliteit van de nieuwe bussen pall mall rood is het misschien nog niemand opgevallen. De prijs is 13 euro gebleven maarrrrrr… ze hebben het gewicht van de inhoud heel sneeky terug gebracht van 130 gram naar 80 gram. Dus nu verkopen ze 50 gram lucht. reden voor mij onmiddelijk over te stappen op een ander merk. Schandalig vind ik dit!!

Gewenste Oplossing:

Geen

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Pall Mall

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Pall Mall nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door corvand