Klacht: Volledige profiel en foto’s verwijderen graag inclusief vindbaarheid in zoekmachines

op 25 mei 2017 over Partyflock in de categorie Websites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Volledige profiel en foto’s verwijderen graag inclusief vindbaarheid in zoekmachines

Gewenste Oplossing:

23-5-2017

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Partyflock over deze klacht.

Reactie van de melder van de klacht Danny078

4 jaren geleden - Deze klacht is nog steeds actief, mijn oude account is nog steeds vindbaar op google, alleen staat er in de link geen NL maar DE of FR dus het wordt in het duits weergegeven. maar het profiel is nog steeds beschikbaar en mijn gegevens zijn nog steeds te zien. ik hoop dat u nog een keer kunt contact opnemen met partyflock met vriendelijke groet Danny ( Klapkaak078 )

Alle klachten die gemeld zijn door Danny078