Klacht: volledige bedrag betaalt

op 28 juni 2017 over NS in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik reis van Groningen naar Den Dolder. Op mijn kaart stond nog een keuzedag.. Het dorp waar ik woon de bus doet er een uur over om bij het station te komen.
Ik loop van het busstation naar de treinen, mijn trein richting Rotterdam richting Zwolle staat al op het perron klaar. Vertrektijd 9.18 uur. Ik check in wand volgens de spoorwet ben ik verplicht een geldig reisbewijs te hebben en stap in de trein. Helaas ik heb te vroeg ingecheckt. Vroeger met het papieren retourtje maakte de tijd niet uit. De OV-chipkaart is klant onvriendelijk en veel te duur..

Gewenste Oplossing:

Graag zou ik mijn €23,90 retour willen krijgen omdat ik dus inderdaad nog een keuzedag op mijn kaart had staan. Mogelijkheid om eerder naar den Dolder te reizen was er niet

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over NS

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over NS nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Marjanna 68