Klacht: volle franse kwark

op 22 juli 2016 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Die klacht van Jonkers onderschrijf ik ten volle. De substantie is ook anders: het is vlokkerig in plaats van romig, smeuiig. Verder overkomt et me regelmatig dat de deksel bol staat (er is dus een chemisch proces gaande in de verpakking). Dat gebeurt lang voor de eind-gebruiksdatum, terwijl ik kort onderweg ben en de kwark altijd onmiddellijk in mijn koelkast zet. Eenmaal bleek het zelfs al het geval in de winkel. De smaak is ook niet helemaal fris meer.

Gewenste Oplossing:

a h moet hier onmiddellijk naar kijken! volksgezondheid!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door adriaanvander