Klacht: VOLG ‘ML TOURS OPLICHTERS’ (facebook groep)

Yassin Azaroual op 02 maart 2021 over ML Tours in de categorie Reizen Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wij hebben 6 tickets geboekt heen en terug voor een bedrag van ong. 2000 euro. De vlucht werd vorig jaar geannuleerd en we kregen een voucher die bijna verloopt. Ik vraag mijn geld terug wat verplicht is volgens de wet maar zij weigeren mij volledig terug te betalen. Ik heb een groep aangemaakt dus willen jullie zo vriendelijk zijn om deze te volgen zodat we samen een klacht kunnen indienen. alvast bedankt

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld terug krijg!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over ML Tours

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over ML Tours nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Yassin Azaroual