Klacht: voldoet niet/ nergens telefoonnummer of e-mailadres te vinden

op 04 april 2016 over Allure Kristalpad in de categorie Beauty & Wellness

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

gekocht tijdens de beurs. Voldoet niet! Er blijven haartjes zitten, je bent lang bezig om de haren van de benen te verwijderen. Onder de oksels al helemaal niet en op het gezicht gewoon droge schaafplekken nadien terwijl ik het heel voorzichtig heb gedaan. En de haartjes zouden volgens de verkoopster 2,5 weken wegblijven. Nou binnen een paar dagen alweer flinke stoppels op de benen. Ik ben zeker niet tevreden over dit product. Ik vind het weggegooid geld!!!

Gewenste Oplossing:

als ik mijn geld terug heb. Is het geld niet waard.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Allure Kristalpad

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Allure Kristalpad nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Allure Kristalpad in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door geen blije klant