Klacht: Vlucht gemist ivm vertraging trein

op 25 februari 2018 over Pegasus Airlines in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had 24-02-2018 een vlucht om 13:40. Na heel veel vertraging was ik daar om 13:25 alles was gesloten kon niet meer inchecken, uiteindelijk naar het loket gegaan niks terug gehad moest een nieuwe ticket kopen 330 euro niet gedaan maar naar 15 min van gedachten veranderd heb toch maar de ticket gekocht en ja de ticket was immiddels 480 euro geworden binnen 15 min toch maar gekocht had geen andere keuze. Dus uiteindelijk 280 euro gemiste vlucht + 480 euro nieuwe vlucht 720 euro voor een enkel reis

Gewenste Oplossing:

Dat ze mijn een grotendeels betalen

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Pegasus Airlines

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Pegasus Airlines nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door JayJ