Klacht: Vlucht annuleren maar kan schipholtickets.nl niet bereiken

op 17 maart 2020 over Schipholtickets.nl‎ in de categorie Online Vliegtickets

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb al een week lang geprobeerd om Schipholtickets te bereiken. Ik heb in 24uur mijn reis van Amsterdam naar Dubai alleen vanwege de Corona virus wil ik mijn vlucht annuleren. Ik kan niemand bereiken van schipholtickets.nl, ik heb al meerdere keer gebeld en heb ook heel veel berichten gestuurd en niemand antwoord of belt mij terug. Ik heb meer dan 1000 euro gespendeerd aan mijn vlucht en wil deze annuleren en mijn geld terug.

Gewenste Oplossing:

Als iemand mij kan helpen en mijn vlucht annuleren en ik mijn geld terug krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Schipholtickets.nl‎

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Schipholtickets.nl‎ nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door clairdevalk