Klacht: Vloer van Dutch Floor Company niet geleverd, geen contact mogelijk

Jfarich op 16 februari 2023 over BVA Veilingen in de categorie Online Veiling

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 26 januari 2023 heb ik een kavel met laminaat gekocht en netjes betaald. De levertermijn bedroeg 14 dagen. Uiteindelijk zou de levering op 11 februari 2023 plaatsvinden. Op de desbetreffende dag is de vloer echter niet bezorgd.

Ik heb meermaals geprobeerd in contact te komen met BVA Veilingen en Dutch Floor Company, helaas zonder succes. Inmiddels moet ik verhuizen en ben ik genoodzaakt om een andere vloer te kopen, aangezien BVA geen thuis geeft.

Gewenste Oplossing:

Geld terug of levering van de vloer binnen één dag.

Beoordeling 1/10 star-1 (10)

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over BVA Veilingen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over BVA Veilingen nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jfarich