Klacht: vloeitjes-plakrand niet goed–laten los–brand sneller weg

op 27 april 2016 over Ruba in de categorie Tabaksbedrijf

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb zitten snuffelen op internet naar klachten over ruba vloei, en die kom ik dus tegen.
wij zijn ook shag rokers en kopen dus ook ruba vloei omdat die lekker goed koop zijn. onze klacht is dan ook dat de plakrand niet goed plakt daardoor dus loslaat trekt ook een brand streep in het vloei. daardoor kun je dus een halve peuk weg gooien. wij merken dit dus al een week of 3.

Gewenste Oplossing:

ik zou pas te vreden zijn als de plakrand goed plakt en er geen brand streep meer in komt.
ik zou dan ook gratis een aantal pakjes gratis willen proberen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Ruba over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door eddy schouwenaars