Klacht: Vlinder in mijn slamix

op 06 juni 2021 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik koop vaak slamix bij de albertheijn , vorige keer proefde ik zand in mijn mond. Vandaag dacht ik ik maak lekker een eiersalade denk hoef niet te wassen er staat 3x gewassen in ijswater tijdens het eten zag ik dat er vlinder in zat nou ik weet niet wat mij overkwam heel mn maaltijd moeten weggooien zeer slecht is dit!

Gewenste Oplossing:

Extra schoonmaken en nacontrolle doen of er insecten of restjes tussen de mixjes zitten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Merve38